Storm heliworks flyger över Dundermarknaden även i år

Under dunderhelgen så finns det även i år möjlighet att se Strömsund från ovan. Under fredagen så tog Emely Olsson, Strömsund chansen att ta sin första tur med helikopter.
-Det var lite pirrigt innan start, men det var dagens höjdpunkt nu efter landning, säger hon.

STORM Heliworks erbjuder rundflyg över Dunderområdet och Strömsund under marknadsdagarna. Många tog chansen så även jag. David Petersson är årets pilot och han har flugit helikopter sedan 2020. I april 2023 så började han som helikopterpilot på STORM.

Lugnt och fint tar han oss upp i luften och ut på en rundtur kring Strömsund och området för Dunder. Emil Lundmark finns också på plats och ser till att vi säkert kommer både ombord säkert och gör en säker avstigning. Vädret som varit lite halvdant på förmiddagen har nu vänt och vi får se solen och det gör flygturen extra bra.

Text & Bild Maria Halvarsson