Publikrekord på Dundermarknaden, 6500 i publiken

En folkfest som gav publikrekord då Hooja stod på scenen.

Med över 6500 inlösta biljetter till fredagens folkfest på Dundermarknaden gjorde Hooja så hela Hembygdsgården i Strömsund gungade i takt med musiken. Med en stor bildskärm kunde alla följa konserten och succén var ett faktum.

-Vi är så glada och så nöjda, säger Karin Wöijer Amcoff från Dunderkommitèn.
-Det är ett enormt förberedande, vi är många som hjälps åt och förbereder och nu är det över
och vi kan inte annat än att jubla.

Hooja drog så många inlösta så det blev publikrekord med runt 6500 inlösta besökare under fredagen. Totalt under alla dagarna besökte över 10.000 människor oss på Dunder, Nanne grönvall drog runt 2500 besökare under lördagen och runt 1500 personer kom och diggade till Två Blondinas och Wizzards.

-Helt fantastiskt och nu ska vi njuta av detta och riktigt gotta oss i att årets Dundermarknad är över och att det har blivit ett fantastiskt jubileumsår. För det är ju 40-årsjubileum vi firat i år också, säger Karin.

Mer om Dundermarknaden i kommande papperstidning.

Text & Bild Maria Halvarsson