Lastbilsträffen i Ramsele

Upplev lastbilsträffen i Ramsele tillsammans med andra lastbilsintresserade.

Helgen 13 – 14 september går 2024 års lastbilsträff i Ramsele av stapeln. Det är årets stora begivenhet för alla lastbilsintresserade. Lastbilsbranschen är på plats för att prata lastbilar och branschen som helhet. Det kommer varje år många besökare och utställare till lastbilsträffen. En folkfest för de som tycker om lastbilar med andra ord.

Träffen fylls med både branschfolk och bilintresserade som passar på ta ett snack med varandra om senaste nytt inom bilbranschen. Utställningar och mässor hålls på flera ställen inom mässområdet. Det finns även olika matställen som är utplacerade inne på området. Det går både att mätta sitt intresse för lastbilar, få i sig lite god mat och prata med likasinnade.

Exempel på utställare kan vara Berners tunga fordon AB, Magnussons transport, Sveriges åkeriföretag, Lastvagnsservice i Härnösand och WIST. Det är bara en liten del av alla utställare. Är lastbilar och den tunga fordonsbranschen något för dig så är lastbilsträffen i Ramsele absolut värt att boka in i kalendern.

Text: Ulrika Ganning
Foto: Privat