Hotingtravet engagerar besökare

I Hoting kan du uppleva travtävlingar samtidigt som du upplever norra Jämtland.

Hotingtravet är den stora travsporthändelsen i norra Jämtland som går av stapeln varje sommar i juli månad. Den 6 juli drar travet igång med travtävlingar och då är Anders Lindqvist på plats. På kvällen den 6 juli är det dans och pubkväll. Söndagen fortsätter med ponnytrav.

Under veckan kommer det att vara flera olika aktiviteter som bland annat nostalgiafton, öppen hembygdsgård med servering, Bertil Sundqvist berättar om Hoting mellan 1950 – 1976 och visning av arkiv. Det kommer givetvis också vara travtävlingar i alla dess former och för den travintresserade kommer det att finnas namnkunniga inom travsporten att träffa på och kanske ta en pratstund med.

Hotingtravet brukar varje år engagera många och det brukar komma besökare från när och fjärran. Varför inte passa på och gör ett besök på Hotingtravet i sommar och upplev folklivet och travtävlingarna som de bara kan upplevas i norra Jämtland.

Text: Inger Kraft Etzler
Foto: Privat