En vecka för Ramsele och Edsele

Vecka 28 är det dags för veckan som sätter Ramsele och Edsele på kartan.

Ramsele – Edseleveckan kommer att vara en av sommarens höjdpunkter i Sollefteå kommun, i gränslandet till Strömsunds kommun och vackert belägen längs Bävervägen.

Som vid de flesta aktiviteter under sommaren kommer det att vara blandat utbud under veckan. Det kommer till exempel vara marknad där det säljs hantverk av lokala hantverkare. En av dagarna kommer att ha fokus på Lungsjön, Lungsjödagen.

Ramsele-Edseleveckan arrangeras av Ramsele idrottsklubb och veckan är fylld med aktiviteter och dagar med olika programpunkter för hela familjen. Hela programmet för veckan är inte fastställt i skrivande stund så håll utkik på facebook eller kontakta Ramsele IK på ramseleidrottsklubb@gmail.com

Det som är klart är att veckan inleds fredagen (v27) med Edseledagen. Vecka 28 avslutas sedan med classic- och veteranfordonsdagen på lördagen. Varför inte göra ett besök i Ramsele och Edsele under veckan?

Text: Ulrika Ganning
Foto: Privat