Årets utemöbler i jordnära färger

Nu är det äntligen dags att placera ut utemöblerna inför härliga dagar utomhus. Årets utemöbler fanns inte på plats hos Wiks möbler i Hammerdal men däremot hälsar Amanda Bågling att det bara är att höra av sig så kan en beställning göras.

Temat för årets utemöbler är mycket jordnära färger som brunt, beige och lite åt det gråaktiga hållet. Materialet består precis som höstens trender av naturnära material där man undviker plast och istället satsar på trä, stål och rotting.

En av de mer populära utemöblerna är Ribbon, alias EcoChair, som är en ekologisk stol, tillverkad i björk, furu och hamparep. Samtliga utemöbler inför sårets säsong finns att hitta på www.brafab.se och det går givetvis utmärkt att innan beställningen kontakta Amanda med kollegor på Wiks möbler för att få tips och råd om vad som passar ihop.

Nu får vi hålla en tumme att sommarsäsongen blir bra så utemöblerna blir ordentlig använda.

Text & foto: Ulrika Ganning