Mählers nya lastväxlarram gör lastbilen mångsidig

Med Mählers senaste innovation Blazer lastväxlarram, är det möjligt att snabbt ställa om lastbilen från ett uppdrag till ett annat. Blazer är avsedd för snöröjning av väg och lastväxlarramen har som standard ett höj och sänkbart främre sidoplogsfäste monterat.

Lastväxlarramen gör det möjligt att bära valfri last som exempelvis ett flak, saltspridare eller annat och på sidan är det då möjligt att koppla vilken sidoplog som önskas. Beroende på vilken plog som används, kommer olika funktioner och utrustning att finnas.

Till bakre skjutbom används en standard Mählers Skjutbom US-84 eller Mählers Skjutbom XF-06. Max arbetsbredd från bilsidan är 3,6 m.

Mählers meddelar att Blazer lastväxlarram finns färdig att beställa och att företaget kommer visa upp den på Svenska Maskinmässan.