Nina Söderström målar världen i färg

Bakom ratten på en taxi i Gäddede gömmer sig en konstnär. Nina Söderström är inte bara en pålitlig taxichaufför, utan också en skicklig konstnär med en passion för att måla världen i färg.

Nina Söderström, som har sitt eget konstföretag kallat “Fjälldesign,” har utforskat olika konsttekniker och hittat sitt konstnärliga uttryck. Hennes senaste verk är en imponerande skapelse: en björn, försiktigt gömd bakom träden, innesluten i ett litet tittskåp komplett med belysning som lyser upp konstverket. Nina bjuder nu in andra att delta i hennes konstnärliga resa genom att erbjuda workshops där deltagarna kan prova på att måla med hennes vägledning. Denna upplevelse är inte bara en möjlighet att utforska kreativiteten utan också att upptäcka den konstnärliga sidan hos sig själv. För dem som söker den perfekta presenten med en personlig touch, erbjuder Nina presentkort på sina workshops.

Ninas konst är tillgänglig för allmänheten på hennes Facebook-sida, “Fjälldesign”. Där delar hon med sig av sina senaste verk och ger en inblick i den konstnärliga processen. Dessutom har hon en webshop, fjalldesign.com, där konstälskare kan upptäcka och köpa hennes verk.

Med julen runt hörnet erbjuder Nina något speciellt för dem som letar efter den perfekta julklappen. Hon ger 20% rabatt på köp över 500 kr (gäller fram till 24/12 2023). Frakten ingår inte i priset. Det är ett tillfälle att inte bara stödja en lokal konstnär utan också att ge någon en unik och personlig gåva. Så, om du vill utforska konstens värld, ge en minnesvärd present eller bara uppleva skönheten i Gäddede genom en konstnärs ögon, ta dig tid att upptäcka Nina Söderströms konst. Hennes passion och talang kommer säkerligen att inspirera och berika alla som tar del av hennes konstnärliga skapelser.

Text & övre foto: Renee Markusson
Nedre foton: Privat