TOBE – Företaget som satsar på skoterkläder utifrån egen erfarenhet

TOBE är ett företag beläget i byn Solberg strax utanför Hammerdal.

TOBE är ett företag beläget i byn Solberg strax utanför Hammerdal i norra Jämtland. Med grundtanken att skoter- och skidkläder ska hålla dig varm och torr samt vara bekväma att ha på sig har de under årens lopp utvecklat de optimala kläderna för vistelse utomhus under vintern. Utvecklingen av material i kläder och skor hämtar de från egen erfarenhet ända sedan barnsben.

Grundtanken hos TOBE är att det inte bara handlar om att hålla sig varm och torr utan lika mycket om att utrustning med kvalité håller dig säker och fokuserad.

Sortimentet som finns att beställa hos TOBE består av monosuits dvs fodrade och ofodrade skoteroveraller, jackor och byxor, underställ, skoterhjälmar, handskar och kängor samt en hel del accessoarer. Företaget har en hemsida som är väl värd att besöka om du vill veta mer om sortimentet:
www.tobeouterwear.com/sv

Håll dig varm i vinter genom att använda kläder med kvalité anpassade efter klimatet här i norra Jämtland.

Text: Ulrika Ganning
Foto: TOBE