IFK Strömsund arrangerar hockeyallsvensk träningsmatch

Den 12:e september möts lagen ÖIK och Mora i Dunderhallen, Strömsund. Foto: Alfred Björklund

PRESSMEDDELANDE

I samarbete med klubbarna IFK Strömsund, Östersunds IK och industriföretaget engcon arrangeras det allsvensk ishockey i Dunderhallen, Strömsund tisdag den 12:e september. Då möts lagen Östersunds IK och Mora IK i en försäsongsmatch som ursprungligen var tänkt att arrangeras i Östersund.

Östersunds IK har beställt en mediakub till Östersund Arena och på grund av leveransförseningar krockar nu datumet för monteringen med matchen mellan de två allsvenska lagen Östersunds IK och Mora. Lösningen blev då att göra det omvända som hände med Skellefteåmatchen i Strömsund ifjol, då den matchen flyttades till Östersund på grund av problem med försenad isläggning. Man kontaktar sin vänortsklubb och ber om hjälp.

– Vi är väldigt tacksamma att IFK Strömsund med kort varsel kunde ställa upp som matchvärdar och ta över ansvaret för matchen meddelar Östersunds IK,s organisation.

Från IFK Strömsunds håll var det självklart att ställa upp. Det enda som var tvunget att lösas var en tidigarelagd isläggning.

– Självklart ställer vi upp om vi bara kan lösa det. Vi kontaktade huvudstyrelsen och fick grönt ljus för en tidigare isläggning berättar Glenn Gustavsson, ordförande i IFK Strömsund Hockey. 

Biljetter till matchen säljs via Tickster https://secure.tickster.com/sv/ahw0f22w2zed215/products