Loket drar till Hotingtravet

HotingtravetHotingtravet

Anders Lindqvist och Leif ”Loket” Olsson, två välkända profiler i travvärlden, kommer till Hotingtravet i år. Hotingtravet är nu inne på det femtioförsta året på Andersnäset och äger rum 7-8-13 juli med ponnytrav 8 och 11 juli. En hel vecka som alltså i år får två verkliga travveteraner på plats.
Hotings travbana är en av tre i Norrlands inland och har för många blivit ett traditionellt semestermål. Motorn i travsällskapet heter Sven-Olof Lindman som i en och samma person är både ordförande, kassör och tävlingsledare.
Förra året kunde Leif ”Loket” Olsson fira sin 75-årsdag i samband med travdagarna och har meddelat att han gärna kommer i år också. Han intervjuar kuskar och håller allmänt låda, för att inte tala om vilken effektiv lottförsäljare han är.
Loket får i år sällskap av Anders Lindqvist. Han kommer åkande från sin gård utanför Paris, där han har ett travstall och där många hästägare och kuskar också tränar sina hästar. Två experter på samma travbana – det måste bli mer än fest för publiken!