Guld till handlarna i Rötviken

Handlarna i Rötviken fick Guldkroken: Kristina Heibring, Ulrika Haugen, Jessica Eiremo, Astrid Lönn-Jern, Kerstin Jonasson, Susanne Sillström, Elinore Selin.Handlarna i Rötviken fick Guldkroken: Kristina Heibring, Ulrika Haugen, Jessica Eiremo, Astrid Lönn-Jern, Kerstin Jonasson, Susanne Sillström, Elinore Selin.

KROKOM (SGT) Gänget bakom servicepunkten Handlar’n i Rötviken har fått ett kvitto på att deras satsning är helrätt. De belönades nämligen med det allra finaste priset under Krokoms guldkväll – nämligen Guldkroken.
Motiveringen löd: ”För att de gemensamt byggt upp en butik i Krokoms landsbygd som blivit en motor för utveckling och en självklar mötesplats i Hotagens hjärta. Styrelse, medlemmar och personal har med kraft och energi visat att man både vill och kan ta sig an utmaningar som de mött under resan. Från att bygga upp en tidigare nerlagd butik till att i dag vara ett föredöme i konsten att driva landsbygdsutveckling och erbjuda service i Hotagsbygden”.
Totalt delas tio priser ut och här är samtliga vinnare:

Årets företagare: Roger Jönsson och Jemtel AB.
Årets serviceföretag: Taxi Föllinge Fredrik Holmberg AB.
Årets serviceperson: Peter Johansson.
Årets kulturpristagare: Elin Olofsson
Ungdomskulturstipendiet: David Grahn Hellberg.
Ledarpriset: Annelie Olausson Krokoms GF och Kjell Jonasson Krokom HIF Parasport.
Utvecklingsstipendium för ungdom: Martina Fredin, Almåsa Alpina och Felix Persson, Dvärsätts BK.
Tillgänglighetspriset: Anne Söderlund, Krokom HIF Parasport.
Årets eldsjäl: Göte Lindberg.