Välkommen till Strömsund med omnejd i sommar!

Klicka på bilden för att bläddra i tidningen

Det är något speciellt med Strömsunds kommun med omnejd och det vill vi berätta för fler. Därför gör vi denna sommartidning i samarbete med Jämtlands tidning. Här vill vi visa upp oss från vår bästa sida, vara ett omvärldens fönster mot vårt område.

Artiklarna handlar om det vackra, intressanta och unika som vi har i vårt område. Vi presenterar det som är relevant för såväl lokalbefolkning som besökare på ett enkelt sätt. Innehållet består av reportage och intervjuer såväl som tips på allt från restauranger, caféer, butiker och hotell till utflyktsmål, sevärdheter samt kultur- och idrottsevenemang.
Tidningen distribueras till samtliga hushåll i kommunen och till alla fritidshusägare. För våra besökare och gäster finns den att hitta på våra turistinformationer och info-points samt på hotell, campingplatser, vandrarhem, restauranger, caféer och andra naturliga mötesplatser i området.
Välkommen!
Håkan Sandberg
Turistchef Strömsunds kommun